DuckDuckGo   It's Learning   Kadaza
Cambrion
Kadaza   Magister   Rooster
In de afgelopen jaren hebben jullie, op allerlei gebieden, de nodige kennis opgebouwd. Met die kennis zijn jullie in staat gebleken om bij verschillende specialisme al de nodige opdrachten op ICT-gebied uit te voeren. Na een kennismaking met webdesign en databases volgden er onder andere een eerste eigen computerprogramma in de programmeertaal Visual Basic.


Met de laatste introductieopdracht in PHP en het gebruik van de ontwerptool FCO-Casetool (voor een gestructureerde opzet van een database) hebben jullie je basiskennis compleet gemaakt.
Sommige van jullie waren heel creatief bij het ontwerpen van een website. Weer andere konden beter uit de voeten met het echte technische programmeren. Met jullie verschillende talenten en specialiteiten is de tijd rijp om daar nu de vruchten van te gaan plukken.

In deze opdracht vormen jullie samen het bedrijf 'Cambrion Solutions'. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het maken van software voor het onderwijs en voor administratieve zaken binnen scholen. Maar we pakken uiteraard ook andere klussen aan. Zoals iedere bedrijf hebben we een gevarieerde orderportefeuille. Voor iedereen is er wel wat te vinden afhankelijk van zijn of haar deskundigheid op verschillende it-gebieden. Kleine en grote opdrachten moeten in overleg met de 'werknemers' in projectgroepen worden gerealiseerd. De grotere opdrachten zullen uiteraard aangepakt moeten worden met meer 'personeel' dan de kleinere opdrachten.

TIP !
Lees voordat je begint de hele inhoud van deze Webquest.
Je weet dan wat er van je verwacht wordt.