Informaticaweb
It's Learning
Onedrive
PO K.I.
Rooster
Kadaza
Magister

Inleiding

Kunstmatige intelligentie heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Er gaan nauwelijks meer dagen voorbij dat je bewust of onbewust met Kunstmatige intelligentie in aanraking komt. Door allerlei snelle vernieuwingen op dit gebied is het voor veel mensen een probleem om een goed inzicht te krijgen in deze wereld van vooruitgang.

Op het gebied van de kunstmatige intelligentie zijn er veel items waar jullie je verder in kunnen verdiepen. Je gaat op zoek naar een (kranten)artikel waarbij een aspect van kunstmatige intelligentie ruim aanbod komt. Dit artikel gaat de basis vormen van een stuk lesmateriaal voor je medeleerlingen. Door het bestuderen van het artikel gaan jullie met betrekking tot dit itemm wat meer duidelijkheid scheppen.
De toegestane artikelen moeten allemaal een direct verband hebben met Module I van de methode 'Fundament Informatica'. Door de kennis uit deze module kunnen jullie vast tot een goede keuze komen.

Het is de bedoeling dat jullie door jullie lesmateriaal er voor gaan zorgen dat jullie en uiteindelijk jullie medeleerlingen een beter beeld krijgen op een bepaald gebied van het kunstmatige intelligentie.


TIP !
Lees voordat je begint de hele inhoud van deze Webquest.
Je weet dan wat er van je verwacht wordt.